Onze PARTNErs

MArtin's PATERSHOF

Houdt u van plaatsen met geschiedenis of bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring tijdens uw verblijf in Mechelen? Dan is de kerk van de minderbroeders perfect voor u. Martin's Patershof biedt u het comfort van een viersterrenhotel in een adembenemend kader, mede door de booggewelven, de statige zuilen, de glas-in-loodramen en de talrijke religieuze details.

Bezoek nu de website

CENTPOURCENT

In het gastronomisch restaurant Centpourcent verwent sterrenchef Axel Colonna-Cesari foodies, families en professionals met een verrassende combinatie van edele smaak en verfijnde textuur, traditionele ingrediënten en innovatieve kooktechnieken.

Bezoek nu de website

Kv Mechelen

Deze familie club staat met recht en rede gekend om haar geweldige fans, die haar in 2003 gered hebben van het faillissement. Het is de eerste profclub in België met supporters in het bestuur en gaat door het leven onder de alias ‘Malinwa’.

Bezoek nu de website

CAFE GOURMAND

De place-to-be voor artisanaal gebrande kofie en overheerlijke chocolaatjes!


Bezoek nu de facebook-pagina

Gouden CAROLUS

Brouwerij Het Anker is een familiebrouwerij die al 5 generaties lang bier brouwt in het Groot Begijnhof van Mechelen. Doorheen de jaren groeide Het Anker uit tot een internationaal gelauwerde brouwerij. Hun bekenste bier is uiteraard de Gouden Carolus!

Bezoek nu de website

Filmclub Mecina

Ben je regelmatig bezig met film en video? Dan moet je bij Koninklijke Mechelse Film-en videoclub Mecina zijn!

Bezoek hun facebook pagina